Yhteisöllinen tanssivideoteos

Laita jotain kesäistä, kukkaista ja tuulessa hulmuavaa päälle ja tule toteuttamaan yhteisöllinen tanssivideoteos kanssamme Warjakka Puutarhalla to 22.7. klo 10-12. Kuvaamme rauhallista Qigong -tyyppistä liikettä todennäköisesti myös Varjakan venesataman aallonmurtajalla. Olisi kiva, jos tulisit. Eri-ikäisiä ja kokoisia osallistujia kaipailemme mukaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Eikä sinun tarvitse ilmoittautua etukäteen. Nähdään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: